keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Pikkulauantaita

Olen maanantaista lähtien hoidellut pientä flunssanpoikasta lepäämällä - tai siis jättämällä juoksemiset väliin, ei tässä sen kummempia lepoja ole pidetty. Kurkku karhee ja nuha päällä.
Sain Polarin tänään huollosta, taisivat vaihtaa jotain näytön osia ja uuden sykevyön. Tuntuihan tuo toimivan, kun testasin koiran ulkoilutuksen aikana. Tukholmaa varten pitäisi nyt kaiken olla kunnossa: lähtölupa faksattu matkatoimistoon, koiran hoito varmistettu ja kunnonkin pitäisi olla ihan hyvässä jamassa. Kunhan vaan tästä räkätaudista pääsisi eroon, C-vitamiinia on syöty vähintään gramma per päivä.

Illalla on ohjelmassa taloyhtiön talkoot ja grillijuhlat, tarjolla makkaraa ja ehkäpä kylmää juotavaakin. Elättelen toiveita, että pääsisin aamulla juoksemaan kevyen lenkin - toivotaan, että räkätauti hellittää huomiseen.

Edit: muutaman grillimakkaran (oli muuten kesän ensimmäiset!!!) voimistamana kävin kalibroimassa footpodin Matinkylän urheilukentällä. Juoksin peräti kolme kierrosta, tartan jalkojen alla tuntui oudolta, muuten ihan kiva ja olisin voinut juosta pitempäänkin. Kentällä oli joku puulaakifutismatsi, mikä tarjosi jotain katseltavaa muuten niin tylsässä rataympäristössä.

Tässä fiilistelykuva viime kesän HCM:lta, jossain viidentoista kilometrin paikkeilla:

Ei kommentteja: