keskiviikkona, toukokuuta 16, 2007

Aamulenkkiä

Heräsin 6:20 ilman herätyskelloa ja lähdin käyttämään Amandan ulkona ja sen jälkeen juoksemaan veekoota. Juoksu kulki mukavasti 50 minuuttia, minkä jälkeen oli pakko hiljentää vauhtia kun ei yksinkertaisesti jaksanut. Syytä tuohon jaksamattomuuteen haen seuraavista: huono palautuminen viikonlopusta, univelka, siitepöly tai näiden kaikkien yhteisvaikutus. Seliseli.
No, loppuun saakka kuitenkin juostiin vaikka mieli veti nurmikolle pötköttelemään...

Aika 01:00, matka 11.4km, keskiarvosyke 161.

7 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kovaa olet mennyt. Oisko energiat loppunut, kun heti aamutuimaan läksit liikkeelle? Ilmeisesti juokset ennen aamupalan syömistä?

J.Hernetkoski kirjoitti...

Joop, hyvin paljon mahdollista.

Yleensä teen "minitankkauksen" illalla, kun seuraavalle aamulle on tiedossa lenkki ennen aamupalaa. Eilen tuo tankkaus jäi tekemättä, joten hyvin paljon mahdollista, että energiat yksinkertaisesti loppui tuossa vaiheessa.

Anonyymi kirjoitti...

Kovin usein et ihan näin kovaa taida juosta. Eikä tuo täysi syömättömyys ennen lenkkiä ole välttämättä hyvä idea. Onko huono ajatus, jos vaikka joisit noita sun tehojuomias ennen rankempaa aamulenkkiä? Jokin tuhdimpi aamupala taas saattaa tökkiä lenkin aikana. Mutta hyvää vauhtia oot kyllä juossut. Viimeisiä rankkoja viedään ennen Tukholmaa :)

J.Hernetkoski kirjoitti...

Energiajuoma aamulla voisi olla poikaa. Tämän viikon pitäisi tosiaan olla se viimeinen rypistys ennen Tukholmaa. Huomenna kevyt kybä, perjantaille ehkä jotain pientä ja viikonloppuna pitkä. Pitkän pituus on vielä harkinnassa...

Anonyymi kirjoitti...

Terve Jukka,

serkkusi täällä. Löysin taas blogisi! Hatunnosto aamulenkeille - yritin itse kerran, mutta kärsimystä se oli.. ei onnistu, vaikka mielestäni aamuihminen olenkin.

Ollaan Teemun kanssa myös lähdössä Tukholmaan - viimeiset pitkät lenkit edessä viikonloppuna. Tsemppiä viimeiseen puristukseen!

J.Hernetkoski kirjoitti...

Kiitos tsemppauksesta, sitä samaa sinnekin.

Miten olette menossa Tukholmaan?
Itse mennään Viking Linella Hesasta, se Juoksija-lehden matka.

Anonyymi kirjoitti...

SMT:n silja-risteilylle on paikka varattuna!

toivotaan, että 9.6. lenkki sujuu hyvin - viime vuotista paremmin voisi ainakin mennä, vatsa kun aiheutti niin suurta tuskaa silloin. Nyt on tosin jäänyt lenkit hieman vähiin työkiireiden ja asuntorempan vuoksi.. mutta tahdon voimalla mennään.

mukavaa viikonloppua / lomaa! meillä alkoi just pitkä viikonloppu, hyvin aikaa vaikkapa juosta!