torstaina, toukokuuta 03, 2007

Hiiiidas

Tänään siis teemana pitkä ja hidas lenkki ja tuntuikin siltä, että alan saamaan pikku hiljaa juonesta kiinni. Reitti oli seuraava: Olari, Mankkaa, Pohjois-Tapiola, Keha I:n vierustaa Turun moottoritien risteykseen ja siitä motarin vartta Munkkiniemeen. Kuusisaarentietä Tapiolaan ja takaisin Matinkylään. Ihan kiva lenkki, pl. tuo Kehä I:n vierusta. Vettä tihuutti koko matkan ajan, onneksi ei kuitenkaan mitään kaatosateita tullut niskaan. Parin tunnin juoksun jälkeen oli jo haastetta pitää sykkeet alle 140:n, joten pahimmissa ylämäissä piti lyödä kävelyksi.

Aika 03:01, matka 24,6km, keskiarvosyke 136.

6 kommenttia:

Kimmo kirjoitti...

Kiitos motivoivasta blogista! Sama on tavoite, eli 9.6. lähtöviivalle, ja taitaa olla aika samat aikatavoitteetkin, ainakin lenkkivauhdistasi päätellen.
Tervetuloa juoksemaan tänne lahden toiselle puolelle!
kimmo

J.Hernetkoski kirjoitti...

Thanks - hölköttelemäänhän sinne mennään. Ykköstavoitteena on juosta koko matka ja kakkosena sitten aikatavoite, ehkäpä jopa alle neljä ja puoli tuntia...

Anonyymi kirjoitti...

Nyt näyttää vauhti ja syke sopivalta. Muistan kyllä itsekin, että viime syksynä syke nousi siinä parin tunnin juoksun jälkeen. Nykyisin ei enää mitenkään merkittävästi. Vastapainoksi sitten niitä lyhyitä ja nopeita juoksuja, jotta koko sykeskaala tulee käytyä läpi viikon aikana. Ei ollut tarkoitus neuvoa, mutta... :-)

J.Hernetkoski kirjoitti...

Neuvoja otetaan mielellään vastaan, suodattelen niitä sitten omaan käyttöön ;)

Marakuume alkaa jo nostamaan päätään, kun kahlailee läpi Tukholman saittia. Juomapisteitä tuntuu olevan kiitettävän usein, tosin tuo Dexalin juoma on ihan outo lintu allekirjoittaneelle. Pitänee etsiä jostain ja ottaa testiin, ettei tule yllätyksiä...

Anonyymi kirjoitti...

Vai onko siellä Maximia? Tästä oli keskustelua seppolassa. Innolla odotan Tukholmaa minäkin, vaikka se meneekin vain harjotuslenkkinä kohti pitempää matkaa. On siellä vaan niin ykköstunnelmat ja reitti aivan mahtavan hieno. Toivottavasti aurinko paistaa!

J.Hernetkoski kirjoitti...

Maximia tietty tarkoitin, sitä ainakin mainostetaan siellä saitilla.