keskiviikkona, toukokuuta 02, 2007

38 päivää

Ulkona kovin syksyinen ilma, välillä sataa räntää, välillä vettä ja puuskittainen tuuli. Pari astetta lämmintä. Siinäpä ainekset hyvälle lenkille.
Juosta jolkottelin reilun tunnin ajan pitkin lähialueita ja yritin opetella juoksemaan hitaasti. Edelleen se on kovin vaikeaa, mutta huomenna jatketaan sitten pitkän, HITAAN merkeissä (viikonloppuna on muuta ohjelmaa, joten pitkä siirtyy huomiselle).

Aika 01:04, matka 9.6km, keskiarvosyke 141.

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Eiks tuo 141 keskisyke ole ihan ok peruslenkille? Miksi juosta hitaammin.

J.Hernetkoski kirjoitti...

Juu, kyllähän tämän päivän lenkki oli ihan ok - peruslenkiksi.

Olen tässä analysoinut tämän kevään treenejä ja tullut siihen johtopäätökseen, että pitkät on juostu hieman liian kovilla sykkeillä. Siksipä otan asian tapetille seuraavissa pitkissä lenkeissä ja vaikka kävelen ylämäet, jos sykkeet tuntuvat karkailevan (eri asia sitten onkin antaako luonto myöden??).

Lueskelin eilen jotain marajuttua, taisi olla Matti Jääskeläisen haastattelu ja siitäpä nämä mietteet sykealueista sai alkunsa. Katsotaan, josko menisin ensi syksynä maratonkouluun opiskelemaan...

Anonyymi kirjoitti...

Mulla oli sama tilanne viime keväänä, eli olin harjoitellut liian kovilla sykkeillä erityisesti pitkät lenkit. Kävin Teskun testissä määrittelemässä omat aerobisen ja anaerobisen rajat ja noudatin niitä sen jälkeen. Suosittelen testiä, niin saat itsellesi varmuuden rajoista, joissa pysyä. Vaikka itse sanonkin, niin oma kuntoni on noussut huomattavasti noiden hitaiden tantrajuoksujen seurauksena.

J.Hernetkoski kirjoitti...

Näinpä...olenkin ollut huomaavinani, että sinulla on tapahtunut huimaa kehitystä viime kesästä :)