perjantaina, huhtikuuta 13, 2007

Uusille poluille

Tänään otettiin vaihtelua normilenkkeihin ja juostiin seuraava: Matinkylän rantaan, rantapolkua pitkin Kaitaalle ja Tiistilän kautta takaisin Matinkylään. Muuten lenkki oli ihan peruskauraa (Polar sekoili taas) ja totuttelua juoksemiseen. Pientä yskänpoikasta edelleen.

Aika 01:08, matka 10,4km, keskiarvosyke välillä 140-150.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hei!

Selittämätön maraton-innostus on saanut minut valtaansa, ja kävin lueskelemassa vanhaa blogiasi vinkkejä etsiskellen. Huomasin, että aloitit huhtikuussa 2006 Sepon treeniohjelman suoraan seitsemännestä neljänneksestä. Itselläni tilanne tulee olemaan samankaltainen, sillä tavoitteena on elokuun HCM. Miltä tuntui ohjelmaan hyppääminen? Millainen lenkkeilytausta sinulla oli?

Jatkan uuden blogisi seurailua - nautittavaa ja opettavaista lukemista keltanokkamaratoonarille!

J.Hernetkoski kirjoitti...

Morjens,

ohjelmaan hyppääminen meni suhteellisen kivuttomasti. Penikkatauti vaivasi jonkin verran, mutta ei "liikaa". Näin jälkikäteen olen analysoinut, että kuntopiikki taisi osua Paavo Nurmen puolimaratonille heinäkuun jälkeen. Sen jälkeen toinen pohje oli pari viikkoa niin kipeänä, että itse maralle valmistautuminen kärsi siitä.

Kuntoilutaustaa:

voimanosto, kehonrakennus, Krav Maga, fillarointia ja koiran kanssa tehtyjä pitkiä kävelylenkkejä. Enemmän siis tuolla voima- kuin kestävyyspuolella.

Ei muuta kuin tsemppiä treeneihin ja hyvä jos blogistani löytyy luettavaa - keltanokkia tässä ollaan itse kukin ;)