lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Ulkoilua

Tänään käytiin Intersportissa tsekkaamassa 12-tuumaisten pyörien tarjontaa ja aika heikkoa tuntui olevan (kysyntä siis suurempaa kuin tarjonta eli fillarit oli loppu). Niinpä tuo meidän vanhin tyttö joutui tyytymään pelkkään pyöräilykypärään, ehkäpä se pyörä saadaan vielä ennen kesää hankittua. Vaimo osti itselleen juoksutrikoot ja minulle uuden kuoritakin, oikein juoksuun suunnitellun (Haglöfs Zeal). Kiitoksia siitä :)

Iltapäivällä lähdettiin koko poppoolla ulkoilemaan ja kävelimme meren rantaan ihmettelemään hanhia ja sorsia. Keli oli todella kesäinen. Pari tuntia ulkoiltiin auringonpaisteessa ja sen jälkeen iltapuuhiin.
Huomenna juoksen pitkän, tavoitteena on saada sellaiset 18 - 20 kilsaa mittariin. Lämmintä ja auringonpaistetta luvassa eli shortsikelit. Voipi tulla ensimmäinen pitkä tälle kaudelle, missä alkaa juotavat loppumaan kesken. Juomapullovyöni vetää vain kuutisen desiä, mikä on minulle aika vähän...tosin ainahan sitä voi kädessä roikottaa puolen litran limupulloa tai poiketa kioskilta hakemaan lisäjuomaa.

Ei kommentteja: