sunnuntaina, joulukuuta 31, 2006

Uudenvuoden aattoa

Treenit on toistaiseksi jäissä, torstain lenkillä sain iskiaksen siihen kuntoon, ettei pysty juoksemaan. Pyörätiet olivat sen verran jäiset, että piti jännittää koko kroppaa lenkin ajan. Levossa ei oireita, mutta jalkeilla ollessa sattuu. Buranaa vaan poskeen ja lepoa.

Torstain lenkin jälkimainingeissa olen harkinnut nastoitettujen lenkkareiden hankkimista. Itse asiassa kävin jo sovittelemassa Sarvoja, mutta juuri se sopiva koko puuttui (10,5). Voi olla, että tilaan ne sitten postimyynnin kautta, noilla olisi käyttöä myös koiran ulkoilutuksessa jäisellä kallioalustalla...
Vuoden viimeinen päivä on Amandalle vuoden pahin päivä. Koiruus on vanhemmiten tullut kovin paukkuaraksi ja viettääkin aattoa saunan lauteiden alla, radion soidessa taustalla.

28.1 ja 25.2 olisi tarjolla kotirataultra, matkat 25 ja 50 km. Pidempi kiinnostaisi kovasti, mutta ei taida viitsiä tällä kunnolla lähteä rikkomaan paikkoja. Ehkä tuo helmikuun retki voisi olla asiaa, pistetään harkintaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paukuttelua kestää nykyisin jo monta päivää. Lähden kohta lenkille ja mietin, että pitääkö laittaa kypärä päähän, kun ihmiset ampuvat niin holtittomasti. Hyvää uutta vuotta!

J.Hernetkoski kirjoitti...

Juu, pitäisi muuttaa jonnekin korpeen asumaan, missä lähimpään naapurin olisi vähintään viisi kilometriä. No, ehkä ei kuitenkaan :)

Hauskaa lenkkiä ja oikein Hyvää Uutta Vuotta!