maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Maanantain revittelyä

Lähdin seitsemän jälkeen käyttämään Amandan ulkona ja teki mieli juoksemaan. Vaatetta oli kuitenkin aivan liikaa juoksemiseen - niinpä käytin Amandan pikalenkillä ja palasin kotiin vähentämään vaatetta. Vettä sateli hiljalleen ja lämmintä kuusi-seitsemän astetta (joulukuun neljäs!!) , teryleenit jalkaan, t-paita ja kuoritakki päälle. Vaatetus meni kelin kanssa täydellisesti nappiin.
Juoksutaukoa on takana miltei kaksi viikkoa ja sen kyllä huomasi menohaluista. Juoksin Haukilahden venesatamaan ja Länsiväylän vartta takaisin Matinkylään, päästelin aika lailla lujaa koko matkan.

Aika 29:12, matka 5,3 km, keskiarvosyke 165. Löytyi muuten uusi maksimisyke, 181. Hyvä fiilis. Ai niin, aloitin eilen Berocca -kuurin, tuntuu tuovan valoa tähän pimeyteen :)

2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Näyttää Berocca tuovan ainakin juoksuun vauhtia. Itse popsin Multi-Tabsia, nyt jo viidettä päivää.

J.Hernetkoski kirjoitti...

Söin multitabseja aiemmin, en saanut niistä ainakaan mitään havaittavaa irti. C-vitamiineja popsin yleensä vuoden läpi, 500 mg päivässä.

Berocasta taas saa huomattavaa lisäpotkua syksyn pimeyteen...tai sitten se on vaan lumetta - kun tiedän syöväni jotain piristävää, niin mieli menee automaattisesti sen mukaan.
No, eipä sen väliä, loppu hyvin, kaikki hyvin.