perjantaina, joulukuuta 08, 2006

Onneksi on perjantai!

Laiskotti niin, että nukuin miltei seitsemään ja lähdin lenkille vasta 10 yli. Juoksin kevyehkön aamulenkin ja kuvittelin pääseväni kotiin ennen sateen alkua - pääsin puoli kilometriä kotiovelta kun sade alkoi - ja kunnolla. Vielä kun soppaan lisätään kova tuuli, niin perinteinen koiranilma oli valmis - Amanda tykkäsi :)
No, me ei olla sokerista, joten päästeltiin eteenpäin. En tiedä johtuiko ilmasta vai huonosti nukutusta yöstä, mutta juoksu ei oikein kulkenut. Polarikin näytti sykkeet miten sattuu. Lisäksi sen näyttöön on viime huollon jälkeen ilmestynyt kuolleita pikseleitä eli osa numeroista puuttuu. Alkaa usko loppumaan Polarin mittariin, pitänee (jälleen...) kaivaa vanha ja uskollinen Suunnon Advizor naftaliinista ja kiikuttaa Polar huoltoon.

Aika 32:47, matka 5 km.

5 kommenttia:

Saarni kirjoitti...

Hmm...

Patterin vaihto voisi auttaa?

Yst. terveisin,

Saarni

J.Hernetkoski kirjoitti...

No kun se patteri vaihdettiin sekä lähettimeen että vastaanottimeen alkusyksystä kun se oli viimeksi huollossa...

Vien sen huoltoon kunhan ehdin ja saavat tutkia sen siellä. En ole kyllä kovinkaan toiveikas. Harmittaa kun on uusi, kohtuullisen kallis aparaatti ja se toimii miten sattuu.

Anonyymi kirjoitti...

Vaihda kokonaan uuteen se Polar, koska eihän sitä tarvi moneen kertaan korjauttaa ja vaikka "takuu" olis loppunutkin niin sehän täytyy toimia kuluttajansuojasäännösten ja lain mukaan huomattavasti pidempään, elikä
normaalin oletettavan käyttöiän ja virheettömästi.
t. Isukki

Saarni kirjoitti...

Hei,

Tuli vielä mieleen, että paljonko juokset nykyisin viikossa? Blogi päivittyy ainakin hurjaa vauhtia. Entä lähikuukausien tavoitteet?

Yst. terveisin,

Saarni

J.Hernetkoski kirjoitti...

Ciao,

juoksua tulee loppupelissä aika vähän, viime aikoina alle 30 km viikossa.

Lähiaikojen tavoitteita ei ole (vieläkään..!) lyöty lukkoon, alla kuitenkin ajatuksia noista tavoitteista:

- kympin rata-ajan kellottaminen, joko ulkona tai sitten Esport Arenalla
- kotiratakympin juokseminen alle 50 minuuttiin
- cooper
- kotiratakolmekymppinen talven aikana

Oikeastaan vielä tuossa järjestyksessäkin. Mutta eipä tässä noista tavoitteista jaksa vielä ottaa stressiä, keväällä saa sitten stressata tarpeeksi Tukholman maran kanssa :)