torstaina, helmikuuta 01, 2007

Kuulumisia

Jahas - sitä ollaan jo helmikuun puolella. Tänään ei juosta (lonkka oireilee), mutta kirjoittelenpa muuten vain kuulumisia.

Leasing-auto meni jäihin ja lähden viikonloppuna ostamaan auton Tukholmasta. Menen Viking Linella lahden yli perjantai-iltana ja Tukholmassa olen lauantaina klo 06:30. Aamupala laivassa ja ensimmäinen auton näyttö on satamassa jo klo 08.00. Jos hyvin käy, niin kaupat syntyy saman tien ja sitten onkin loppupäivä vapaata tutustumista Tukholmaan - itse asiassa siitäpä tulikin mieleen, että siinä olisi hyvä mahdollisuus tutustua kesäkuun marareittiin. Kierroshan juostaan kahteen kertaan ja siinä olisi lauantaille sopiva pitkä lenkki...ainoa ongelma on se, ettei lenkin jälkeen pääse suihkuun, joten sepä sitten siitä.

Illalla tulen sitten takaisin ensimmäisellä mahdollisella lautalla Turkuun, hoidan siellä tullauksen ja köröttelen kotiin. Raportoin sitten sunnuntaina tai alkuviikosta kokemuksia autonhakuprojektista ja siitä miten ei tule toimia.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pääseehän sitä laivalla sitten suihkuun, ajoitat vaan lenkin siten sopivasti. Hyvä loppukirin paikka, jos aika alkaa käydä vähiin.

J.Hernetkoski kirjoitti...

Kapasiteetti ei kestää enää tuota loppukirin aiheuttamaa stressiä. Auton hankinnassa on ihan tarpeeksi :=)