maanantaina, tammikuuta 15, 2007

Loppu liukastelulle!

Hain tänään nastoitetut Sarvat ja kävin koekävelyllä läheisessä metsässä. Kengät ovat erittäin jäykät ja lestissä on hyvin tilaa. Paljaalla asfaltilla kävely oli outoa, mutta jäisellä alustalla kengät olivat ihan ylivedot ja pito uskomaton. Huomisaamuksi on suunnitteilla kevyt lenkki, mutta sen taidan kuitenkin juosta Kayanoilla. Säätiedotus lupaa lämpenevää ja ehkäpä hieman vesisadettakin. Loppuviikoksi taas lupaillaan pakastuvaa, jospa sitten pääsee testaamaan Sarvoja tositoimissa.

2 kommenttia:

Saarni kirjoitti...

Moi, pistä blogiin jatkossakin arvioita Sarvoista, olen itsekin miettinyt ostamista, mutta juuri kenkien jäykkyys arveluttaa - miten käy jalkojen kovassa Sarvakyydissä?

Käyttökokemukset parin kuukauden ajalta kinnostaisivat nyt kun olen alkanut todella arvostaa Asicsien jalkapohjia hivelevää pehmeyttä ja joustoa.

Yst. terveisin,

Saarni

J.Hernetkoski kirjoitti...

Moikka,

kenkien jäykkyyttä mietin itsekin, mutta kun noille löytyy kuitenkin käyttöä koiran ulkoilutuksessa, niin ajattelin ostaa pois. Viimeisessä Juoksija-lehdessä ollut testi sekä Sepottajien palstalla käyty keskustelu käänsi vaa'an Sarvojen puoleen - Asicsit oli se toinen vaihtoehto.

Laittelen raporttia kun pääsen juoksemaan noilla.