tiistaina, tammikuuta 22, 2008

130

...päivää Tukholman maratonille - reilu neljä kuukautta tehokasta treeniaikaa jäljellä.

Kävin tänään juoksemassa kevyen lenkin (vauhdiltaan kevyt, rasittavuusasteikolla yhdestä kymppiin arvioisin tämän lenkin sinne seiskan, kasin pintaan...). Viime juoksusta onkin jo aikaa yli kaksi kuukautta. Ulkona oli pari astetta pakkasta ja kevyttä lumisadetta. Tiet jäässä ja siksi valitsin kengiksi nastoitetut Sarvat. Juoksu tuntui raskaalta (niin kuin oletinkin), mutta toisaalta hyvältä. Jalat eivät tykänneet Sarvojen olemattomasta vaimennuksesta. Varoin olkapäätä ja pidin käden liikeradan mahdollisimman pienenä. Ei se juoksusta oireillut sen enempää kuin kävelystäkään. Nyt on hyvä fiilis kun juoksutreenit on saatu onnistuneesti taas käyntiin. Huomisaamuna ajattelin uskaltaa käydä vaa'alla, mutulla sanoisin elopainon olevan yli sata kiloa...

Ja jotta motivaatiota saataisiin vielä vähän nostettua, niin käyn lähipäivinä ostamassa uudet Kayanot - joululahjaksi saamistani rahalahjoituksista kun on vielä vähän jäljellä.

Aika 24:04, matka 3,6km, keskiarvosyke 152.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hienoa, kun olet parantunut jo tuohon kuntoon. Aika sissi, hyvin olet kestänyt tämän juoksemattoman jakson kotona. Tsemppiä taas juoksemiseen.

J.Hernetkoski kirjoitti...

Thanks, sitä tarvitaan.