tiistaina, syyskuuta 19, 2006

Pakkausta

Nuha on pidellyt viime päivät otteessaan enkä ole viitsinyt lähteä juoksemaan. Maanantain lenkki ei tuonut hyviä fiiliksiä, pikemminkin olo oli kovin väsynyt ja sai olla viimeinen kerta kun lähden puolikuntoisena juoksemaan.
Perhe lähti illalla Turkuun ja minä lähden huomenna Riikaan. Pakkailen tässä illalla ja teen rästiin jääneitä työhommia. Outoa olla yksin kotona - viimeisten kahdeksan vuoden aikana tällaisia hetkiä on ollut yhden käden sormilla laskettava määrä. En ota juoksukamoja reissuun mukaan, yritetään nyt vain toipua tuolla reissussa. Aika usein on tosin käynyt niin, että noilta reissuilta tuo flunssan mukanaan kotiin. Liekö se lentomatka sitten se, jossa pöpöt pääsevät valloilleen? Kengätkin jäi nyt ostamatta, kävi taas niin kuin niin monta kertaa aiemminkin - tili tuli, tili meni.

Kävimme 4d-ultrassa katsastamassa uutta perheenjäsentämme - kaikki oli kunnossa ja pikkuisen kasvonpiirteetkin erottuivat hämmästyttävän hyvin. Sukupuoli selvisi myös, tällä kertaa emme malttaneet odottaa synnytykseen saakka :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Räkäisyys pitää minuakin edelleen otteessa. Vantaan puolikas on vaarassa.

Eikö se nuha lähde kun lääkekuuri on päällä?

J.Hernetkoski kirjoitti...

Eipä se vielä ole lähtenyt, parempaan suuntaan kuitenkin ollaan menossa.
Paranemisia sinne.