lauantaina, elokuuta 10, 2024

Elokuuta

Kesälomasta meni suurin osa sairastaessa ja liikunnat oli  näin ollen minimissä. Tänään aloittelin taas alusta ja kävin Wäinön kanssa kiertämässä lentokentän, ukkoskuuron rippeet osui myös meihin, muyta vältyttiin pahimmalta sateelta. Kova tuuli.

perjantaina, heinäkuuta 12, 2024

Loma!


Tänään alkaa kolmen viikon kesäloma ja kävin sen kunniaksi kiertämässä lentokentän, 5/2/5/2 -intervallilla kävelyä/hölkkää.




keskiviikkona, heinäkuuta 10, 2024

Fillarilenkkiä

Kokkokallion kautta lentokentälle, sellanen lunki lenkki.



















Lentokentällä huomasin takajarrussa outoa välystä ja tarkempi tutkiskelu paljasti takajarrulevyn olevan irti. Pitää huomenna ottaa nuo ruuvit auki, laittaa ruuvilukite ja kiristää ne kunnolla.


tiistaina, heinäkuuta 09, 2024

Iltalenkillä

Käytiin Wäinön kanssa kiertämässä lentokenttä, 10 min kävely, 2 min hölkkä, 5 min kävely, 2 min hölkkä, jne. 

Lämmin keli ja ihan hyvä fiilis. Mikään paikka ei ole kauheen kipeä 😅

sunnuntaina, heinäkuuta 07, 2024

Heinäkuuta

Uudet Kayanot saapuivat ja malli oli muuttunut tässä juhlavuoden mallissa hieman kömpelön näköiseksi. Istuvuus kyllä edelleen hyvä ja tänään käytiin Wäinön kanssa eka lenkki noilla popoilla. Kova tuuli länsilounaasta, aurinkoa ja parikymmentä astetta lämmintä. Noustiin Kokkokallion suuntaan ja sieltä maanteitä pitki takas kotia kohti. Juoksua tästä lenkistä ehkä puolet tai alle. Hyvä tuntuma. Polvet tykkää huonoa juoksusta, ne ei oireile itse juoksun aikana, vaan enemmän levossa.

Viime perjantaina käytiin katsomassa Tall Ships Races Helsingin etappia. Täällä alukset ovat laajemmalla alalla kuin Turussa ja se ehkä vie hohtoa koko tapahtumalta.
Vielä 5 työpäivää ja sitten loma ☀️

perjantaina, kesäkuuta 21, 2024

Juhannus 2024

Edellisestä päivityksestä on jo tovi vierähtänyt, taitaa olla itse asiassa about 15 vuotta. Tässä välissä on tapahtunut paljon, mutta juoksun osalta ei juuri mitään. Tämä lähinnä terveyssyistä johtuen, vuosia jatkuneet yläselän välilevyongelmat torppasivat juoksuhaaveet pitkäksi ajaksi. Voimanosto tuli tilalle ja se onkin aina ollut mieluisaa sporttia. Huonona puolena toki se, että massaa tulee ja kun elopaino pyörii satasen huonommalla puolella, niin se ei ole millään muotoa hyvä asia juoksun kannalta.

Nyt ajattelin ottaa juoksun taas ohjelmaan. Ja jotta homma ei loppuisi heti alkuun, niin aloitus tapahtuu tosi varovasti. Lenkit ensi alkuun pääosin kävelyä ja pieni osa kevyttä hölkkää. Eilen kiersin Nummelan lentokentän Wäinön kanssa, alkuun 10min kävelyä, 3min hölkkää, 5min kävelyä, 3min hölkkää, jne. Fiilis lenkin jälkeen tosi hyvä ja tuo hyvä fiilis edelleen päällä. Mietin tosin sitä, että juoksuosuudet voisi ihan hyvin tiputtaa 2min pituisiksi. Just in case. Seuraava lenksa sit maanantai-tiistai -akselilla, samaan tyyliin kuin eilinen. Katsotaan miten kroppa kestää.

Näissä merkeissä, oikein hyvää Juhannusta 2024!