perjantaina, helmikuuta 29, 2008

Räntää

Muutto alkaa olemaan jo ohi ja nyt jää (ehkä) vähän enemmän aikaa juoksemiseen. Aloitin aamun siirtämällä kaksi puupinoa paikasta A paikkaan B. Siinä meni miltei pari tuntia ja vein muuttolaatikoita takaisin liikkeeseen sekä kävin syömässä Kilon ABC:lla - on muuten ihan hyvä kana-caesarsalaatti. Sitten suuntasin Nummelan Kesporttiin ja tuhlasin joululahjaksi saamani rahat uusiin Kayanoihin. Kotiin, verkkarit päälle ja juoksemaan. Tässä vaiheessa satoikin sitten jo räntää, lämpötila hieman plussan puolella. Juoksin harjun yli Nummelan keskustaan ja kiersin Veikkoinkorven kautta takaisin kotiin. Tarkempi reitti tästä. Pahimmat jäätiköt sekä ylämäet kävelin.

Aika 01:07, matka 9,3 km, keskiarvosyke 158.

sunnuntaina, helmikuuta 10, 2008

Peekoota sumussa

Nummela on ollut koko päivän sankan sumun peitossa ja iltapäivällä alkoi vielä satamaan tihkua. Läksimme vaimon ja koiran kanssa lenkille Nummelan keskustan suuntaan. Ensimmäiset mäet käveltiin ja sitten pistettiin kevyeksi hölkäksi, sitten taas vähän kävelyä ja loppumatka juostiin kotiin. Hyvä lenkki, mittarit jätettiin kotiin eikä siksi tarvinnut ottaa turhaa stressiä turhista asioista.

Aika: tunteroinen, matka: reilut 7 km. Fiilis erinomainen.

perjantaina, helmikuuta 08, 2008

Sohjossa #2

Koiran kanssa sohjossa sotkemassa. Raskasta on, mutta onpa mäkiäkin. Kaiholla muistelen Matinkylän tasaisia, hyvin hoidettuja pyöräteitä...

Aika 24:51, matka 3,6km, keskiarvosyke 157.

keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Sohjossa

Kävin juoksemassa tuolla sohjon keskellä reippaan lenkin koiran kanssa. Ei mikään suuri juoksukokemus, mutta tulipahan ulkoiltua.

Aika 23:44, matka 3,6km, keskiarvosyke 154.