sunnuntaina, tammikuuta 27, 2008

Tähtitaivas

Tänään teki mieli juoksemaan, joten otin illalla Amandan mukaan ja menoksi. Ulkona kolmisen astetta pakkasta, ei juurikaan tuulta ja kirkas tähtitaivas. Juoksin Kopun mäen ylös, sieltä tontille ja takaisin. Polut edelleen jäässä, nyt tuon jään päällä oli kuitenkin kevyt kuurakerros mikä olisi (periaatteessa...) tarjonnut mahdollisuuden juosta ilman nastalenkkareita. Enpäs kuitenkaan ottanut riskejä vaan lykin Sarvoilla menemään. Tätä menoa jalat kyllä huutavat hoosiannaa muutaman lenkin jälkeen...

Aika 35:08, matka 5,4 km, keskiarvosyke 155. Mäkistä maastoa, kyllä

lauantaina, tammikuuta 26, 2008

Palauttelua

Takana niin raskas viikko(!?), että päätin palkita itseni palauttavalla kävelyllä. Mentiin Amandan kanssa harjun rinnettä lounaasen päin ja sieltä tontin kautta kotiin. Polut oli peilijäässä ja ilman nastalenkkareita ei tästä lenkistä olisi tullut mitään.
Kävelyä siis reilu puolisen tuntia ja kevyt hiki päälle.

Kevät tulossa, sen kunniaksi keväinen valokuva (ajalta jolloin Suomenlahtikin jäätyi talvella...):



Innostuin kaivelemaan arkistoja ja kevätkuvia löytyi enemmänkin...




perjantaina, tammikuuta 25, 2008

Ohhoh...

...kun oli raskasta. Juoksin vähän pidemmän lenkin kuin tiistaina. Ulkona oli pari astetta lämmintä ja eilisen lumisateen jälkeen tiet olivat jäätyneen loskan peitossa, mikä hankaloitti juoksua. Mutta aurinko paistoi ja muuten lenkki oli hyvä.

Aika 28:05, matka 4,2km, keskiarvosyke 163.

tiistaina, tammikuuta 22, 2008

130

...päivää Tukholman maratonille - reilu neljä kuukautta tehokasta treeniaikaa jäljellä.

Kävin tänään juoksemassa kevyen lenkin (vauhdiltaan kevyt, rasittavuusasteikolla yhdestä kymppiin arvioisin tämän lenkin sinne seiskan, kasin pintaan...). Viime juoksusta onkin jo aikaa yli kaksi kuukautta. Ulkona oli pari astetta pakkasta ja kevyttä lumisadetta. Tiet jäässä ja siksi valitsin kengiksi nastoitetut Sarvat. Juoksu tuntui raskaalta (niin kuin oletinkin), mutta toisaalta hyvältä. Jalat eivät tykänneet Sarvojen olemattomasta vaimennuksesta. Varoin olkapäätä ja pidin käden liikeradan mahdollisimman pienenä. Ei se juoksusta oireillut sen enempää kuin kävelystäkään. Nyt on hyvä fiilis kun juoksutreenit on saatu onnistuneesti taas käyntiin. Huomisaamuna ajattelin uskaltaa käydä vaa'alla, mutulla sanoisin elopainon olevan yli sata kiloa...

Ja jotta motivaatiota saataisiin vielä vähän nostettua, niin käyn lähipäivinä ostamassa uudet Kayanot - joululahjaksi saamistani rahalahjoituksista kun on vielä vähän jäljellä.

Aika 24:04, matka 3,6km, keskiarvosyke 152.